Menu

THE STUDIO

Standaard is het nieuw aangemaakte LinkedIn-account voor iedereen toegankelijk. Afhankelijk van uw niet-LinkedIn-zichtbaarheidsoptie, kan uw profiel verschijnen wanneer LinkedIn-gebruikers naar u zoeken op een zoekmachine. Houd er daarom rekening mee dat zoekmachines toegang hebben tot uw LinkedIn-profiel. U kunt uw openbare profiel echter wijzigen door de zichtbaarheidsstatus van uw profieldelen in openbare zoekmachines te wijzigen vanaf de openbare profielpagina. U kunt een deel van uw LinkedIn-profiel volledig verbergen of toegankelijk maken via de privacyopties. Laten we eens kijken hoe u uw LinkedIn-profiel stap voor stap kunt verbergen.

Verberg uw LinkedIn-profiel

U kunt uw LinkedIn-profiel onzichtbaar maken voor andere LinkedIn-gebruikers door het te verbergen. Dit kan ook als je wilt dat je profiel alleen toegankelijk is voor LinkedIn-gebruikers en niet voor niet-LinkedIn-gebruikers.

Om uw openbare profiel te verbergen;
  • Tik op het pictogram "Ik" bovenaan uw profielpagina.
  • Klik op profiel bekijken.
  • Klik op "Bewerk uw openbare profiel-URL" aan de rechterkant van uw profielpagina.
  • Zet in het gedeelte 'Je openbare profiel aanpassen' aan de rechterkant de openbare zichtbaarheid van je profiel op 'Uit'.
U kunt deze methode desgewenst gebruiken om de hier weergegeven informatie te filteren. Het is noodzakelijk dat uw basisgegevens worden weergegeven. Je profielfoto, titel, berichten, ervaringen en samenvattende informatie kunnen echter worden verborgen. Met deze methoden kunt u informatie verbergen waarvan u niet wilt dat vreemden deze zien voor uw informatiebeveiliging.


Waarom zou ik mijn LinkedIn-profiel verbergen?

Wanneer u voor het eerst lid wordt van LinkedIn, is uw profielzichtbaarheid ingesteld op openbaar. Als gevolg hiervan kunnen openbare LinkedIn-profielen in alle zoekmachines worden weergegeven. Als u deze instellingen wilt wijzigen, gaat u naar de pagina "privacy en beveiliging" van uw LinkedIn-profiel en klikt u op zichtbaarheid bewerken. Hiermee kunt u de zichtbaarheid van uw profiel naar behoefte wijzigen. Als u dit doet, kunnen vreemden de informatie in uw profiel niet zien. Verberg op deze manier LinkedIn-profielen voor ongewenste vreemden.

In het kort, hoe te verbergen en waarom te verbergen?

LinkedIn, de toonaangevende sociale site voor het zoeken naar werk op internet, biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens naar eigen inzicht te beveiligen. Dit kan onder de instellingen en privacy pagina op LinkedIn. Om de vraag te beantwoorden waarom u uw LinkedIn-profiel zou willen verbergen, kunt u dit doen voor het geval uw persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen. Ik hoop dat je al je problemen met je eigen problemen kunt oplossen, maar als het probleem niet wordt opgelost, ga dan naar LinkedIn Bellen.We denken dat je misschien ook geïnteresseerd bent in het delen van een Spotify-afspeellijst (korte handleiding), ons vorige bericht over Spotify-ondersteuning.

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)